DREAMWEAVER TEČAJ

Naučite se izdelati in oblikovati sodobno spletno stran!

Dreamweaver tečaj vam bo dal potrebno znanje
za samozavest pri oblikovanju, izdelavi in
upravljanju spletne strani!.

a1

 • ZAČETNI TEČAJ
 • ADOBE DREAMWEAVER CC
 • Naslednji termin: jesen 2015
 • Trajanje: 12 ped. ur (3×4 ped. ure)
 • Lokacija: Zavod Mladi Podjetnik, Ljubljana
 • Oddajte povpraševanje!

Prijava in rezervacija termina za tečaj DREAMWEAVER!

Potrebno predznanje: Posebnih zahtev ni. Priporočljivo je poznavanje dela z internetom in osnove dela z urejevalniki besedil.

Oprema: Priporočljivo je, da udeleženci delajo na lastnem prenosniku. Po predhodnem dogovoru pa lahko udeleženci uporabljajo najeto opremo.

Info: Na tečaju se naučite tudi osnove HTML programiranja in CSS oblikovanja z orodjem Dreamweaver.

Prednosti Adobe Dreamweaver tečaja

ico-in-small03

ODGOVORI NA VPRAŠANJA

Usmerjenost k posamezniku. Na tečaju odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

ico-in-small06

ZADNJI SPLETNI TRENDI

Sledimo zadnjim spletnim trendom in smernicam oblikovanja.

ico-in-small02

KVALITETNA IZVEDBA

Število udeležencev tečaja je omejeno, saj je kvaliteta pred kvantiteto.

ico-in-small04

HITRO DO ZNANJA

Brez nepotrebnega iskaanj po spletu pridobite hitro in uporabno znanje.

ico-in-small01

HTML / CSS

Spoznamo se z osnovami HTML/CSS prohramiranja.

NISTE PREPRIČANI, ČE JE TEČAJ PRIMEREN ZA VAS?

Potrebujete individualen tečaj, specialno pomoč in rešitev konkretnega problema?

KLIKNI!

Komu je tečaj namenjen?

Tečaj je namenjen grafičnim in spletnim oblikovalcem, samostojnim podjetnikom, urednikom in vzdrževalcem poslovnih spletnih strani. Dreamweaver omogoča razvoj in postavitev sodobnih spletnih strani praktično brez znanja programiranja. Hkrati pa je prilagojeno tudi za razvijalce, ki uporabljajo veščine programiranja.

Na tečaju se naučite samostojno izdelati, oblikovati in upravljati spletno stran z verzijo Adobe Dreamweaver CC. Spoznate metodologijo in potrebno razumevanje spletnih tehnologij za izdelavo, oblikovanje in upravljanje spletne strani.

Opis in program tečaja

Na začetnem tečaju se udeleženci naučijo samostojno izdelati spletno stran v orodju Adobe Dreamweaver. Na tečaju se spoznamo z metodologijo ter potrebnim razumevanjem spletnih tehnologij za izdelavo in oblikovanje spletne strani. Udeleženci pridobijo širši pogled na celoten proces izdelave spletne strani ter spoznajo vse elemente postopka izdelave, oblikovanja, objave in vzdrževanja spletne strani.

Na tečaju se seznanimo z napredno uporabo, učinkovitimi triki ter ključnimi lastnostmi orodja Dreamweaver.

Tečaj sestavljajo teoretične in praktične vaje, na katerih udeleženci izdelajo in oblikujejo celostno spletno stran. Na koncu spoznamo potek prenosa spletne strani na strežnik in postopek vpisa v iskalnike.

Program tečaja

 • Uvod v izdelavo spletnih strani
 • Spletni trendi in smernice oblikovanja ter izdelave
 • Spoznavanje s programom
 • Kako se pripravimo na projekt izdelave
 • Uvod v HTML/CSS
 • Oblikovanje in dodajanje vsebine
 • Optimizacija spletne strani
 • Objava in vzdrževanje

Po tečaju boste znali:

 • Samostojno izdelati spletno stran v orodju Dreamweaver
 • Načrtovati postavitev vsebine in oblikovati sodoben dizajn spletne strani
 • Uporabljati HTML5 komponente
 • Uporabljati sloge CSS3 za oblikovanje in animacije
 • Uporabljati dodatke za izdelavo foto-galerij, konktaktnih obrazcev,…
 • Uporabljati različne dodatke za interaktivnost z uporabniki
 • Učinkovito optimizirati vsebino
 • Objaviti in promovirati spletno stran

 • TEČAJ
 • ADOBE DREAMWEAVER CC
 • Naslednji termin: jesen 2015
 • Trajanje: 12 ped. ur (3×4 ped. ure)
 • Lokacija: Zavod Mladi Podjetnik, Ljubljana
 • Oddajte povpraševanje!

Prijava in rezervacija termina za tečaj DREAMWEAVER!

Potrebno predznanje: Posebnih zahtev ni. Priporočljivo je poznavanje dela z internetom in osnove dela z urejevalniki besedil.

Oprema: Priporočljivo je, da udeleženci delajo na lastnem prenosniku. Po predhodnem dogovoru pa lahko udeleženci uporabljajo najeto opremo.

Info: Če ne veste ali je tečaj primeren za vas nam pišite za dodatna vprašanja in informacije ali preverite tečaj WordPress.

Kaj pravijo udeleženci (Testemoniali)

Kot oblikovalka, ki se že več kot 20 let ukvarjam z industrijskim oblikovanjem in na področju web oblikovanja nimam nobene izkušnje lahko iskreno povem, da sem nad izvedbo tečaja in znanjem, ki sem ga pridobila več kot zadovoljna.

Tečaj je za mene bil zelo koristen. V kratkem času sem se naučila ogromno. Spoznala sem na kaj moram biti pozorna pri oblikovanju spletne strani za podjetje, da bo ta ne samo všečna ampak tudi kvalitetna.

Skratka, tečaj lahko priporočam vsem, ki se želijo ali imajo nalogo oblikovati spletno stran bodisi za podjetje ali posameznika. Še enkrat hvala g. Zagoričniku za svoje znanje, ki mi ga je kakovostno in uspešno posredoval.

Lili Tepeš Šolman / Tečaj WebDesign, Dekorus d.o.o.

Glede na to, da sem na youtubu gledala različne filme o uporabi programa DW, sem si mislila, da je ta program prekompliciran zame. Na tečaju sva bila le dva udeleženca, tako sva se dobro lotila izziva izdelave spletne strani.

G Kristjan je program predstavil tako, da sem prišla do sklepa, da ni tako zakompliciran, kot je bilo videti na videu na Youtubu…Program DW je uporabniku prijazen, vendar pa kljub temu potrebuješ usmerjanje in g. Kristjanu je šlo to odlično “od rok”…

Petra D. Hočevar / WebDesign, s.p

Moj komentar na tečaj bo sorazmerno kratek, saj lahko povem, da sem gledano v celoti zelo zadovoljen. Morda bi le omenil, da smo zadnji dan precej hiteli in nam je na koncu zmanjkala ura ali dve. Moj predlog bi sicer bil, da bi vpeljali kakšno dodatni uro recimo kakšen teden po tečaju, saj sem prepričan, da bi lahko tečajniki pripravili kar nekaj vprašanj, ki bi se pojavile po samostojnem delu (tudi, če bi bilo zato potrebno odšteti še kakšen euro več za tečaj). Drugače pa vse super in hvala za vse znanje še enkrat.

Mitja Bostner / Dreamweaver, s.p

Tečaj je bil zelo vredu in produktiven hkrati. Ravno to ali pa še več kar sem pričakoval… Izdelava spletne strani se mi je sprva zdela zelo komplicirana. Na tečaju pa sem spoznal, da je Dreamweaver enostavno a zmogljivo orodje.

Obenem pa ti tečaj da dobro in potrebno osnovo za delo. Najboljše pa je, da praktično ne potrebuješ znanja programiranja. Vse se naredi preko dizajna kar je res super.

Renato Bric / Dreamweaver, Renatuss-RTV produkcija s.p.

WordPress zečaj je bil zame kot nekakšna nadgradnja tečaja dreamweaver. Želel sem spoznati celostno delovanje in upravljanje spletne strani za podjetje. Z znanjem, ki sem ga pridobil na obeh tečajih sem zgradil uspešen spletni portal.

Renato Bric / WordPress, Renatuss-RTV produkcija s.p.

We were amazed at what the Dreamweaver can do! Course shows us just how easy managing and building a website can now be. In three days training we hade a fully functional beautiful Dreamweaver site. Thank you for the Dreamweaver course, it was excellent.

Veleposlaništvo Japonske / Dreamweaver, Embassy of Japan in Ljubljana

Z izdelavo spletnih strani sem se pričel ukvarjati pred kratkim. Učil sem se preko raznih spletnih “tutorjev” in porabil precej časa, da sem kaj naredil. Dreamweaver tečaj pri Kristjanu mi je dal zelo uporabno znanje in osnovo za delo. V treh dneh tečaja sem spoznal veliko več novih stvari kot prej, ko sem sam brskal po netu… Priporočam!

Srđan Dojčinović / Dreamweaver, s.p.