Splošni pogoji

Splošni pogoji uporabe in politika odgovornosti spletne strani.

a1

Prijava

Prijava na tečaj je možna s spletno prijavo na www.indesignstudies.com ali s prijavnico, poslano po e-pošti na naslov info@indesignstudies.com. Zadnji termin za prijavo na tečaj je 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja. Število mest na posameznem tečaju je omejeno zato prijave zbiramo do zapolnitve mest.

Odjava

Odjava od tečaja v rednih terminih je možna najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja. V primeru kasnejše odjave ali v primeru neudeležbe brez odjave si pridržujemo pravico, da zaračunamo 90% vrednosti cene izobraževanja. V primeru odpovedi s strani udeleženca v predpisanem roku se plačniku povrne 100% vplačanih sredstev ali se mu vplačilo upošteva pri naslednjem terminu izvedbe tečaja.

Odpoved izvedbe ali sprememba terminov

V primeru premajhnega števila prejetih prijav ali nastopa izrednih razmer (npr. bolezni predavatelja) si pridržujemo pravico za spremembo terminov izobraževanja. V primeru morebitne prestavitve terminov vse prijavljene obvestimo o spremembi. V primeru odpovedi tečaja takoj povrnemo vsa sredstva plačniku. Prijavljene osebe o odpovedi obvestimo vsaj 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja. V izjemnih primerih naknadnih odpovedi je možna tudi odpoved zadnji dan pred pričetkom oz. na dan pričetka tečaja.

Rezervacija mesta

Na podlagi izpolnjene prijavnice vam v roku treh delovnih dni pošljemo predračun, ki velja kot rezervacija mesta v skupini. Rezervacija velja 8 dni od dne izdaje predračuna. Če v času rezervacije predračun ni poravnan, si pridržujemo pravico, mesto ponuditi drugemu interesentu.

Cena in plačilni pogoji

Cene izobraževanj so objavljene na spletnem mestu www.indesignstudies.com. Pridružujemo si pravico do spremembe cen. V primeru individualne ponudbe upoštevamo dogovorjeno ceno ob izstavitvi računa.

Politika odgovornosti

Vsebina na spletnih straneh www.indesignstudies.com je informativne narave. Trudimo se za pravilnost informacij. Ne zagotavljamo popolne točnosti vseh objavljenih podatkov. Zato tudi ne prevzemamo nobene odgovornosti za posledice, ki jih povzročijo informacije na tej spletni strani ali nedelovanje spletne strani, vključno s kakršnokoli materialno ali nematerialno poslovno škodo. Vsebina se lahko spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov.

Pravilnik o piškotkih

Spletna stran www.indesignstudies.com uporablja piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Piškotki ne vsebujejo nobenih dejanskih podatkov o uporabniku.

Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati piškotke za zbiranje analitičnih podatkov.

Ime Tip Trajanje Opis
_utma Google Analytics 2 leti Statistika ogledov spletne strani
_utmb Google Analytics 30 min Statistika ogledov spletne strani
_utmc Google Analytics Do zaprtja brskalnika Statistika ogledov spletne strani
_utmz Google Analytics 6 mesecev Statistika ogledov spletne strani

 

Na spodnjih povezavah najdete informacije o tem, kako lahko nadzor piškotkov uredite preko brskalnika. Potrebno pa je pudariti, da v kolikor izklopite piškotke v vašem brskalniku, te nastavitve veljajo globalno-za vse spletne strani, ki jih boste obiskali: